Organiseer een stroopwafelactie voor uw vereniging, school of sportclub

StroopwafelVerkoop.nl is de lekkerste manier om geld in te zamelen voor uw organisatie en/of uw vrijwilligers of (jeugd)leden te trakteren!

Actie Stroopwafels

Stroopwafels

Wat is er nou beter aan de deur te verkopen dan stroopwafels?

Stroopwafelacties kunnen het hele jaar door worden gehouden omdat het geen seizoensgebonden product is. En met stroopwafels maak je ook nog eens iedereen blij.

Al veertig jaar volgen wij ons traditionele recept voor ambachtelijke stroopwafels. Voor de wafels en de stroop gebruiken we de beste ingrediënten. Gecombineerd met aandacht voor het bakken, levert dit heerlijk krokante wafels op die zijn gevuld met smaakvolle, zachte stroop.

Lees alles over onze stroopwafel acties op StroopwafelVerkoop.nl

Uit onze regio weten we dat verenigingen, scholen en sportclubs graag wat extra inkomsten genereren. We ondersteunen dit graag door onze wafels tegen een speciale prijs aan te bieden. De opbrengst van uw actie kunt u dus al deels reserveren voor uw eigen clubkas. Veel organisaties die geldinzamelingen op touw zetten, kiezen daarom al jaren voor onze superstroopwafels.

interbanket_stroopwafel_verpakking_verenigingen
Voorbeeld verpakking stroopwafelactie voor verenigingen.

Voor meer informatie over een stroopwafelactie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of bekijk onze Stroopwafel website StroopwafelVerkoop.nl

StroopwafelVerkoop.nl