Organiseer een stroopwafelactie voor uw vereniging, school of sportclub

De lekkerste manier om geld in te zamelen voor uw organisatie en/of uw vrijwilligers of (jeugd)leden te trakteren!

Actie Stroopwafels

Stroopwafels

Wat is er nou beter aan de deur te verkopen dan stroopwafels?

Stroopwafelacties kunnen het hele jaar door worden gehouden omdat het geen seizoensgebonden product is. En met stroopwafels maak je ook nog eens iedereen blij.

Al veertig jaar volgen wij ons traditionele recept voor ambachtelijke stroopwafels. Voor de wafels en de stroop gebruiken we de beste ingrediƫnten. Gecombineerd met aandacht voor het bakken, levert dit heerlijk krokante wafels op die zijn gevuld met smaakvolle, zachte stroop.

Uit onze regio weten we dat verenigingen, scholen en sportclubs graag wat extra inkomsten genereren. We ondersteunen dit graag door onze wafels tegen een speciale prijs aan te bieden. De opbrengst van uw actie kunt u dus al deels reserveren voor uw eigen clubkas. Veel organisaties die geldinzamelingen op touw zetten, kiezen daarom al jaren voor onze superstroopwafels.

interbanket_stroopwafel_verpakking_verenigingen
Voorbeeld verpakking stroopwafelactie voor verenigingen.

Voor meer informatie over een stroopwafelactie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via 0348 474 234 of per contactformulier


Deze verenigingen gingen u voor:

Zwemvereniging OZV
Ruim 10 jaar geleden begon Zwemvereniging OZV kleinschalig met de verkoop van stroopwafels. Inmiddels weten de Oudewaternaren dat OZV elk jaar rond dezelfde periode langs de deur komt met deze stroopwafel-verkoopactie. Sommigen houden ze er zelfs rekening mee. Van de opbrengsten organiseert OZV mooie activiteiten voor jeugdleden.

interbanket_actie_ozv

Scouting Lopik
Met de inkomsten uit de acties heeft Scouting Lopik diverse spellen en kooktoestellen kunnen aankopen. Prettig is ook door deze jaarlijkse verkoop dat de saamhorigheid in de club wordt versterkt. De actie is echt onmisbaar geworden, aldus de scouting. De inwoners van Lopik zien hen elk jaar weer graag komen.

interbanket_actie_scouting_lopik