Organiseer een stroopwafelactie voor uw vereniging, school of sportclub

StroopwafelVerkoop.nl is de lekkerste manier om geld in te zamelen voor uw organisatie en/of uw vrijwilligers of (jeugd)leden te trakteren!

Actie Stroopwafels

Stroopwafels

Wat is er nou beter aan de deur te verkopen dan stroopwafels?

Stroopwafelacties kunnen het hele jaar door worden gehouden omdat het geen seizoensgebonden product is. En met stroopwafels maak je ook nog eens iedereen blij.

Al veertig jaar volgen wij ons traditionele recept voor ambachtelijke stroopwafels. Voor de wafels en de stroop gebruiken we de beste ingrediënten. Gecombineerd met aandacht voor het bakken, levert dit heerlijk krokante wafels op die zijn gevuld met smaakvolle, zachte stroop.

Lees alles over onze stroopwafel acties op StroopwafelVerkoop.nl

Uit onze regio weten we dat verenigingen, scholen en sportclubs graag wat extra inkomsten genereren. We ondersteunen dit graag door onze wafels tegen een speciale prijs aan te bieden. De opbrengst van uw actie kunt u dus al deels reserveren voor uw eigen clubkas. Veel organisaties die geldinzamelingen op touw zetten, kiezen daarom al jaren voor onze superstroopwafels.

interbanket_stroopwafel_verpakking_verenigingen
Voorbeeld verpakking stroopwafelactie voor verenigingen.

Voor meer informatie over een stroopwafelactie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of bekijk onze Stroopwafel website StroopwafelVerkoop.nl

StroopwafelVerkoop.nl


Geld inzamelen met ambachtelijke speculaaspoppen

Een actie om je vingers bij af te likken? Speculaaspoppen verkopen levert jouw vereniging geld op. Of geef de speculaaspoppen cadeau aan iedereen die zoet is geweest! We helpen je graag.

Speculaaspoppen verkopen zichzelf

Zeg je december, dan denk je aan Sinterklaas, gezelligheid en saamhorigheid. Het is dé tijd om iets voor een ander te betekenen. Dus maak je teamleden, medewerkers, familie of vrienden eens blij met een grote oud-Hollandse speculaaspop.

Die ambachtelijke speculaaspoppen van 250 gram bakken wij al ruim 50 jaar. We leveren ze in een chique doos en tegen een scherpe prijs. Verkoop de speculaaspoppen aan de deur, via intekenlijsten, in een kraampje of geef ze cadeau.

Al sinds de jaren 80 helpen wij allerlei verenigingen met hun inzamelingsacties. We kunnen jou dus precies vertellen hoe je het meeste geld ophaalt! Laat je vrijblijvend door ons adviseren.

interbanket_speculaas_actie

Lees alles over onze speculaas acties op SpeculaasVerkoop.nl en bestel ze direct!

SpeculaasVerkoop.nl